Arenas odporúča WNBA hrať iba v spodnej bielizni

NETKY.SK • 17 December 2015, 10:04 • 2 min
Arenas odporúča WNBA hrať iba v spodnej bielizni

NEW YORK - Bývalá hviezda NBA Gilbert Arenas (33) odporúča basketbalistkám súčasnej WNBA, aby hrali iba v spodnej bielizni.

slovakia

left justify in out

Vraj by to aspoň trochu urobilo ich súťaž atraktívnou. Týmto svojím vyhlásením, pochopiteľne, vyvolal vlnu kritiky. Hovorca WNBA Mike Bass uviedol, že komentár Arenasa je odporný a neúctivý a jeho slová sú plytké. "Hráčky WNBA sú silné a talentované profesionálky, ktoré sa snažia na palubovke dávať zo seba to najlepšie a sú inšpiráciou pre milióny po celom svete. Za svoje úspechy by mali byť oslavované, a nie terčom nezmyselných urážok,“ uviedol Mike Bass vo vyhlásení.

Bývalý trojnásobný účastník zápasu hviezd NBA Arenas vo svojom príspevku na Instagrame napísal, že hráčky v krátkej spodnej bielizni by mohli pomôcť svojej lige. Na útok bývalého hráča Golden State, Washingtonu, Orlanda či Memphisu prostredníctvom sociálnej siete reagovalo viacero dotknutých basketbalistiek ako napríklad Swin Cashová, Ivory Lattová či Elena Delle Donneová. Arenas počas kariéry viackrát dominoval klubovým štatistikám, ale mal aj problémy s dodržiavaním pravidiel správania. V sezóne 2009/2010 bol suspendovaný z veľkého počtu zápasov NBA po tom, čo v jeho skrinke v šatni našli nenabitú pištoľ. Arenas sa vtedy obhajoval tým, že po narodení dcérky potreboval zbraň odniesť z domu na bezpečné miesto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies