Arda Turan dostal na narodeniny originálny darček

NETKY.SK • 2 Február 2015, 19:05 • 2 min
Arda Turan dostal na narodeniny originálny darček

MADRID - Hráči Atlética Madrid len tak ľahko nedajú Ardanovi Turanovi zabudnúť jeho nedávny exces, keď si vyzul kopačku a hodil ju po postrannom rozhodcovi. K narodeninám dostal tortu práve v tvare kopačky.

slovakia

left justify in out

Turan nezvádol nápor emócií v pohárovom zápase Copa del Rey proti Barcelone a hodil po postrannom rozhodcovi svoju kopačku, kvôli neodpískanému zákroku barcelonského hráča.

Kopačka len tesne minula rozhodcovu hlavu, avšak Turan za tento skrat uvidel žltú kartu. O dva dni neskôr tento temperamentný Turek oslávil svoje 28. narodeniny a spoluhráči sa rozhodli pripomenúť mu tento incident veľmi originálnym spôsobom.

 



Stredopoliar dostal narodeninovú tortu v tvare kopačky, ktorá mu mala pripomenúť jeho emocionálny moment zo zápasu proti Barce. Súdiac podľa úsmevu na jeho tvári pri pózovaní s tortou, sa mu tento vtipný darček páčil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies