Arda Turan a Aleix Vidal už môžu oficiálne hrať za FC Barcelona

NETKY.SK • 4 Január 2016, 13:10 • 2 min
Arda Turan a Aleix Vidal už môžu oficiálne hrať za FC Barcelona

BARCELONA - Dvojica letných posíl katalánskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona sa definitívne stala súčasťou kádra A-tímu.

slovakia

left justify in out

Turecký ofenzívny stredopoliar Arda Turan a španielsky krídelník Aleix Vidal sú od pondelka oficiálne na súpiske "blaugranas" a už v stredu môžu zasiahnuť do pohárového stretnutia proti mestskému rivalovi Espaynolu. Prvý duel osemfinále Copa del Rey je na programe na štadióne Camp Nou o 20.30 h.


Známe sú už aj čísla dresov, v ktorých budú obaja spomenutí futbalisti nastupovať. Arda Turan má sedmičku, ktorú predtým nosil v tomto mužstve Pedro Rodríguez. Aleixovi Vidalovi pripadla dvadsaťdvojka, ktorú nosil aj vo svojom predchádzajúcom pôsobisku FC Sevilla.


Obaja počas prvej polovice sezóny mohli s tímom iba trénovať, no klub ich smel zaregistrovať až v januári 2016. FC Barcelona totiž až teraz uplynul trest, ktorý naň uvalila Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) za nezrovnalosti pri transferov neplnoletých hráčov pri príchode do akadémie La Masia. Katalánci na základe trestu nemohli počas predchádzajúcich dvoch prestupových období registrovať nových hráčov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies