Arcibiskup Orosch Adelu Banášovú v Trnave nechce

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 17:51 • 2 min
Arcibiskup Orosch Adelu Banášovú v Trnave nechce

TRNAVA – Na žiadosť trnavského arcibiskupa Jána Oroscha nebude moderátorka Adela Banášová začiatkom júna hosťom gospelového festivalu Lumen v Trnave.

slovakia

left justify in out

Banášová mala prísť so svojou talkshow Trochu inak. ,,V našom tíme sme stále presvedčení, že pozvať Adelu na festival Lumen bolo správne rozhodnutie, ale v duchu poslušnosti voči arcibiskupovi plníme jeho žiadosť a rušíme jej zaradenie v programe. Čoskoro zverejníme aj bližšie informácie k možnosti vrátenia vstupného,” informovali organizátori festivalu. Lumen organizuje Domka – združenie saleziánskej mládeže a Rehoľa saleziánov Dona Bosca v spolupráci s mestom Trnava. Na festival kresťanskej hudby prichádzajú vždy začiatkom júna do Trnavy tisícky mladých ľudí z celého Slovenska.

 

V tomto roku organizačný tím avizoval viaceré známe mená, okrem Adely Banášovej aj Máriu Čírovú či Simu Martausovú. Hlavnou hviezdou 23. ročníka festivalu bude Martin Smith so svojou kapelou. 

 

Festival Lumen ponúka nielen kresťanskú hudbu rôznych žánrov, ale aj prednášky, diskusie a workshopy. Patrí k najväčším gospelovým festivalom v strednej Európe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona