Arbiter sa vraj ospravedlnil koučovi Swansea City za neregulárny gól Tottenhamu

NETKY.SK • 3 Január 2018, 09:09 • 2 min
Arbiter sa vraj ospravedlnil koučovi Swansea City za neregulárny gól Tottenhamu

SWANSEA - Tréner účastníka najvyššej anglickej futbalovej súťaže Swansea City Carlos Carvalhal po utorňajšej ligovej prehre s Tottenhamom Hotspur (0:2) vyhlásil, že asistent hlavného rozhodcu Marc Perry sa mu prišiel ospravedlniť za to, že nezdvihol zástavku pred úvodným gólom stretnutia z hlavy Fernanda Llorenteho.

slovakia

left justify in out

Opakované televízne zábery odhalili, že španielsky útočník ťažil z postavenia mimo hry. Kouč waleského mužstva napriek tomu odmietol viniť z prehry zlé posúdenie tejto spornej situácie.

"Postranný rozhodca sa nám ospravedlnil. Je to súčasť hry. Aj ja robím chyby," povedal Carvalhal podľa webu BBC Sport. Tottenham dosiahol tretie ligové víťazstvo po sebe a so 40 bodmi figuruje na 5. mieste tabuľky Premier League.

 

Kouč "kohútov" Mauricio Pochettino uznal, že v hustom lejaku to bol náročný zápas. "V prvom polčase bolo ťažké hrať futbal. Počasie bolo hrozné, ale dominovali sme a snažili sme sa tvoriť hru. Urobili sme dosť pre to, aby sme vyhrali. Celkovo si myslím, že sme boli lepší a zaslúžili sme si tri body. Boli to ťažké podmienky, víťazstvo ma preto veľmi teší," skonštatoval 45-ročný Argentínčan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies