Arbeola z Realu Madrid do West Hamu United, podpísal ročnú zmluvu

NETKY.SK • 1 September 2016, 09:30 • 2 min
Arbeola z Realu Madrid do West Hamu United, podpísal ročnú zmluvu

LONDÝN - Španielsky futbalový obranca Alvaro Arbeloa odchádza z Realu Madrid do West Hamu United.

slovakia

left justify in out

Informoval portál BBC.

 

Skúsený 33-ročný ľavý obranca sa s "kladivármi" dohodol na ročnej spolupráci. Do Premier League odchádza bez odstupného, keďže mu na Santiago Bernabeu skončila v júni platná zmluva. Arbeola už v Anglicku pôsobil, v roku 2007 prišiel do Liverpoolu z Deportiva La Coruňa a za "The Reds" odohral 95 zápasov. Je majstrom sveta a dvojnásobným majstrom Európy, za španielsku reprezentáciu v rokoch 2008 až 2013 odohral 56 zápasov. S "bielym baletom" vyhral dvakrát Ligu majstrov.

 

"Pre mňa je to veľká šanca vrátiť sa do Anglicka a do Premier League, ktorá je fantastická. Chcel som v nej opäť pôsobiť. West Ham je skvelý klub so skvelým trénerom (Slavenom Biličom-pozn.). Rozprával som sa o ňom s mojimi chorvátskymi spoluhráčmi v Reale Lukom Modričom a Matteom Kovačičom. Tí mi o ňom ako o trénerovi povedali dobré veci, chcem s ním pracovať a dúfam, že sa niečomu aj priučím," povedal Španiel v rozhovore pre klubovú televíziu WHU.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies