Šarapovová víťazkou turnaja WTA v Cincinnati

NETKY.SK • 22 August 2011, 12:57 • 2 min
Šarapovová víťazkou turnaja WTA v Cincinnati

Šarapovová víťazkou turnaja WTA v Cincinnati

slovakia

left justify in out

img

Ruská tenistka Maria Šarapovová sa stala víťazkou dvojhry na prestížnom turnaji WTA v americkom Cincinnati (dotácia dva milióny dolárov). Vo finále si ako nasadená štvorka poradila s trinástkou "pavúka" Srbkou Jelenou Jankovičovou po trojsetovej bitke 4:6, 7:6 (3) a 6:3.
      Diváci v Ohiu videli v zápase celkovo až 16 brejkov. Šarapovová sa po úspešnom tajbrejku druhého setu dostala na koňa a v rozhodujúcom dejstve bola na dvorci lepšou hráčkou. Bývalá svetová jednotka si pripísala na svoje konto 24. singlový titul na okruhu WTA, druhý v tejto sezóne a na záverečnom grandslamovom turnaji roka US Open bude patriť k favoritkám.
      Šarapovová po zisku cennej trofeje žiarila spokojnosťou. "Bol to veľmi ťažký zápas najmä po fyzickej stránke, o to viac si cením víťazstvo. Na začiatku zápasu sme mali obe veľké problémy s podaním, bolo veľa brejkov. V záverečnom sete sa to mohlo zvrtnúť na ktorúkoľvek stranu. Som šťastná, že sa mi napokon podarilo tento duel dotiahnuť do úspešného konca," povedala pre akreditované médiá Šarapovová, ktorá sa vďaka triumfu v Cincinnati posunula na štvrté miesto svetového rebríčka.
      
      dvojhra - finále:
      Maria Šarapovová (4-Rus.) - Jelena Jankovičová (13-Srb.)     4:6, 7:6 (3), 6:3
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies