Aránguiz: Nepredávajte ma do Leicestru, chcem do Leverkusenu

NETKY.SK • 3 August 2015, 09:55 • 2 min
Aránguiz: Nepredávajte ma do Leicestru, chcem do Leverkusenu

SANTIAGO - Hviezda nedávno skončeného juhoamerického futbalového šampionátu Copa América Charles Aránguiz stále nemá vyriešenú otázku pôsobenia v sezóne 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Čilského reprezentanta chce jeho brazílsky zamestnávateľ Internacional Porto Alegre predať do anglického Leicestru City, kým hráč preferuje transfer do nemeckého Bayeru Leverkusen. Brazílsky klub dáva prednosť finančne lukratívnejšej ponuke, keďže účastník Premier League ponúka približne 15 miliónov eur a bundesligista nie viac ako 12 - 13 miliónov.

 

"Chcem prestúpiť výhradne do Bayeru. Ak môj klub nesúhlasí, budem zaň naďalej hrávať. Nemám s tým problém. Ponuka z Leverkusenu je dobrá. Apelujem na pána prezidenta, pustite ma do Nemecka. Nechcem ísť do Leicestru," cituje transfermarkt.de slová 26-ročného stredopoliara, o ktorého sa zaujímali aj FC Chelsea a Olympique Marseille. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies