VIDEO Arabský klenotník sa nedokáže prestať smiať na svojom nešikovnom kolegovi

NETKY.SK • 29 Október 2015, 19:00 • 2 min
VIDEO Arabský klenotník sa nedokáže prestať smiať na svojom nešikovnom kolegovi

RIJÁD – Mnoho ľudí si natáča videá s počasím, najmä ak je búrlivé. Z rovnakého dôvodu tak chcel urobiť aj istý arabský klenotník, ale nakoniec to dopadlo úplne inak.

slovakia

left justify in out

Klenotník zo Saudskej Arábie sa rozhodol, že si natočí prietrž mračien, keďže sa poriadne rozpršalo. Z nejakého dôvodu sa však jeho kolega rozhodol, že si bude natáčať jeho, ako točí búrku a to ešte asi ani netušil, že aký to bude mať koniec.

 



Na videu je vidieť jeho kolegu ako sa v sandáloch šmykol na mokrej podlahe a gravitácia už urobila svoje. Na zázname je v tej chvíli už počuť poriadny smiech, keď sa však nešikovný klenotník postavil na nohy, tak vzápätí opäť ležal na zemi. To už sa pohotový "kameraman" dusil od smiechu. Ako sa vraví, najväčšia radosť je škodoradosť.

Pripomenulo nám to istého otca v Spojených štátoch, ktorý sa nedokázal prestať smiať na deťoch, keď sa snažili prejsť po ľadovom chodníku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies