Aprílová párty ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA sa zmenila na oslavu narodenín Jozefa Oklamčáka!

NETKY.SK • 25 Apríl 2023, 13:43 • 2 min
Aprílová párty ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA sa zmenila na oslavu narodenín Jozefa Oklamčáka!

Unikátne zoskupenie ČESKOSLOVENSKÝ LEV oslávilo mesiac apríl bláznivou párty, na ktorej nechýbali známe tváre ani sexi dievčatá! Akcia v diskoklube Archa v centre Bratislavy sa zmenila na oslavu narodenín šéfa LEVov a „krasológa“ Jozefa Oklamčáka, ktorý od Netiek dostal krásnu tortu! Pozrite si exkluzívne rozhovory, v ktorých sa dozviete, čo všetko želajú oslávencovi speváčka Marcela Laiferová, legenda Jozef Golonka či spisovateľka Marika Studeničová.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zakladateľ súťaže Miss Slovensko Jozef Oklamčák a odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák zorganizoval pre členov unikátneho zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV bujarú aprílovú párty. A keďže Jožko oslávil 14. apríla narodeniny, tak sa párty zvrhla na jeho oslavu.

Cítim sa večne mladý a už 40 rokov oslavujem 27 rokov. To bola moja posledná oslava a odvtedy už neoslavujem. A až do smrti som 27-ročný a tak som sa aj nastavil a prispôsobil si svoj mozog. Som šťastný, spokojný už dlhé roky a verím, že ešte dlho vydržím. Želám si, aby sme všetci, ktorí sme sa tu zišli, prežívali život v láske a priateľstve,“ skonštatoval vždy dobre naladený Jozef Oklamčák.

img

Zagratulovať Jozefovi Oklamčákovi prišli mnohé známe osobnosti a kamaráti - profesor Viliam Fischer, spisovateľka Petra Nagyová Džerengová či legenda Jozef Golonka.

Želám mu, aby mu láska k spoločnosti a k ľuďom stále pretrvávala. Má neuveriteľnú pozitívnu energiu a radosť, ja som ho nikdy nevidela mrzutého alebo zlostného. A to sa poznáme už dlho,“ prezradila speváčka, astrologička a spisovateľka Marcela Laiferová.

img

Tentokrát sa gratulanti zišli v bláznivých a pestrých farbách, po dlhom čase nemuseli dodržať Jožkov červený dresscode.

Ja mu želám, aby bol stále taký mladý, aby mal stále dobré nápady a aby  stále vedel hodnotiť krásne dámy Slovenska a posúvať ich dopredu,“ s úsmevom skonštatovala hokejová legenda Jozef Golonka.

Želám Jožkovi najmä veľa zdravia, to je naozaj podstatné, veľa životnej pohody, čo vlastne všetko má. A nech vie rozoznať pravých kamarátov od tých ostatných,“ zaželala spisovateľka a novinárka Marika Studeničová.

 

ČESKOSLOVENSKÝ LEV je zoskupenie známych a úspešných ľudí, športového, kultúrneho a spoločenského života. Na párty jeho členovia zvolili MISS CRAZY APRIL PARTY 2023, ktorou sa stala Martina de Gregorio. MISTER CRAZY APRIL PARTY 2023 je Igor Roy. Zabávať sa prišla aj minuloročná QUEEN 2022 Barbora Peschová.

Strašne si vážim toho ocenenia od Jožka, veľmi ma to potešilo. Po dlhom  covidovom období sme začali spolu plánovať mnohé akcie. Želám mu, aby mal stále taký optimizmus, aby bol zdravý a aby mal okolo seba veľa dobrých priateľov. Ja si ho veľmi vážim a som rada, že som dnes mohla prísť,“ zapriala Barbora Peschová.

 

img

Krásna torta, ktorú pánovy Oklamčákovi darovali Netky pochádzala z cukrárenskej výroby Monikinetorty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies