Apponyiho palác MMB je dočasne zatvorený pre zlú finančnú situáciu

NETKY.SK • 16 September 2011, 16:03 • 2 min
Apponyiho palác MMB je dočasne zatvorený pre zlú finančnú situáciu

Apponyiho palác MMB je dočasne zatvorený pre zlú finančnú situáciu

slovakia

left justify in out

img

Oddnes je pre verejnosť dočasne zatvorený rekonštruovaný Apponyiho palác s Múzeom vinohradníctva a Múzeom historických interiérov, ktoré spravuje Múzeu mesta Bratislavy (MMB).  
"Toto mimoriadne opatrenie je nevyhnutnou reakciou na zlú finančnú situáciu MMB, ako aj Hlavného mesta SR Bratislavy," zdôvodnila pre TASR Beáta Husová z MMB. 
Zároveň dodala, že všetky plánované podujatia v Apponyiho paláci budú naďalej pokračovať, tak ako sú avizované na webovej stránke múzea. Skupiny nad 15 návštevníkov, ktorí majú záujem o prehliadku tohto paláca, sa môžu nahlásiť osobne v Starej radnici v pokladni MMB alebo na telefónnom čísle +421 2 59 100 847. 
Po letnej prestávke sa v Apponyiho paláci od 24. septembra raz mesačne opäť uskutoční netradičné divadlo Elá hop do múzea!. Tiež raz za mesiac pokračujú výnimočné prehliadky unikátneho študijného depozitára skla, keramiky a porcelánu. Na návšteve u Apponyiho – neformálny program pre školy sa realizuje tiež denne okrem pondelka na základe telefonických alebo emailových objednávok tak ako doteraz. 
"Všetkým návštevníkom Apponyiho paláca sa za mimoriadne opatrenie ospravedlňujeme a zároveň veríme, že v blízkej budúcnosti sa zlepší finančná situácia múzea a palác opäť otvoríme verejnosti," dodala Husová. 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona