Aplikácia, ktorá zmenila milióny sŕdc

NETKY.SK • 2 August 2021, 14:0 • 2 min
Aplikácia, ktorá zmenila milióny sŕdc

Kedysi si spoločnosť vystačila s telefónom, ktorého ovládanie bolo nanajvýš jednoduché a nepotrebovalo ktovieakú zručnosť. Stačilo poznať rozdiel medzi tlačidlom na prijatie hovoru a tlačidlom, ktorého využitie bolo vhodné, keď sa rozhovor poberal ku koncu a slová sa už akosi minuli.

slovakia

left justify in out

Súčasnosť ponúka oveľa viac, než by si ktokoľvek vedel predstaviť. Človek má odrazu všetko a nie je najmenší problém dostať sa k tomu, po čom je najväčšia potreba z akéhokoľvek miesta.
Život sa značne uľahčil, ale o nijakej z dostupných aplikácií sa nedá povedať, že by priniesla zmenu charakteru či uzdravenie pre skrúšeného ducha. Alebo takmer o nijakej.

 

Zmena
Bobby bol neuveriteľne múdry muž. Ukázalo sa to ešte pred slávnostným dňom promócií, pretože jeho inteligencia ho v pomerne mladom veku priviedla k úspešnej kariére. V oblasti technológií sa cítil užitočne a vedel nadobudnuté vedomosti previesť do praxe tak, že z toho plynul aj úžitok, aj zisk. I napriek tomu sa však rozhodol pre opačný smer a s profesiou sa rozlúčil. Pravdepodobne ho aj tiahla túžba po zmene a kúskom bytosti si uvedomoval, že ho čaká čosi iné.

 

img

 

Prečítajte si: Narodiť sa v Osvienčime bolo rovnaké ako narodiť sa v pekle

 

Cirkev
Prihlásil sa ako dobrovoľník do cirkvi, ktorú navštevoval. Mal v pláne prinášať prínos tamojšiemu spoločenstvu a, pravdaže, viedla ho predovšetkým vďaka voči Bohu, ktorý sa mu stal najbližším priateľom.

 

img

 

Ešte kým dovŕšil vek 25 rokov, získal i zamestnanie kazateľa. Hoci každý veriaci, ktorý mal možnosť okúsiť jeho službu, by s istotou povedal, ako veľmi bola obohacujúca, Bobby sa trápil. Akosi ho niečo ťažilo. Ako keby mu chýbalo akési zanietenie. Alebo len jednoducho bojoval s klamlivým pocitom, že nerobí dosť.

 

Nevzdal sa
Bol vo veľkom pokušení vzdať sa a opäť sa pustiť do práce, ktorej predsa len rozumel najlepšie. Z istého hľadiska by to dávalo zmysel, veď prečo si žitie sťažovať, keď už aj tak ľudstvo nosí priveľa bremien? Našťastie, Bobby zotrval, a hoci by sa dal spísať dlhočizný zoznam toho, aké dobré výsledky vyplynuli z jeho múdreho zotrvania na mieste, jeden aj tak vyčnieva.

 

img

 

Prečítajte si tiež: Mal to byť romantický výlet do Paríža, ale vykľulo sa z neho niečo celkom iné

 

Je totiž zakladateľom aplikácie biblie YouVersion Bible App, vďaka ktorej sa zmenili milióny sŕdc. Bez preháňania a s čistým svedomím sa môže potvrdiť, že jeho nápad zapríčinil, že sa Božie slovo obsiahnuté  v starom ako aj v novom zákone, šíri viac ako kedykoľvek predtým. Konkurovať by mu azda mohlo iba obdobie vynájdenia tlače, ale to je už dávno. Skutočne veľmi dávno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona