Aplikácia Abra zalistovala 18 nových kryptomien na mobilné investovanie

NETKY.SK • 16 Marec 2018, 20:00 • 2 min
Aplikácia Abra zalistovala 18 nových kryptomien na mobilné investovanie

MOUNTAIN VIEW – Spoločnosť Abra, ktorá poskytuje klientom P2P mobilné platobné služby, rozširuje počet podporovaných kryptomien na 20. Doteraz ich krypto peňaženka podporovala iba Bitcoin a Ethereum.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Abra oznámila, že od dnešného dňa budú v jej aplikácii k dispozícii aj Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE), Ethereum Classic (ETC), Golem (GNT), Litecoin (LTC), OmiseGo (OMG), Qtum (QTUM), Ripple (XRP), Vertcoin (VTC) a Zcash (ZEC). V najbližších dňoch k nim pribudnú Bitcoin Gold (BTG), Stellar Lumens (XLM), Digitbyte (DGB), Augur (REP), Status (SNT), Stratis (STRAT) a 0x (ZRX).

 

img

 

"Naším cieľom je umožniť zákazníkom po celom svete, aby kedykoľvek mohli slobodne investovať do širokej škály kryptomien použitím ich lokálnej meny," uviedol Bill Barhydt, zakladateľ a CEO spoločnosti Abra.

 

Hovorca spoločnosti uviedol, že každá z 20 nových kryptomien bude uložená priamo v telefóne užívateľa, aby k nim mali kedykoľvek prístup.

 

Pre zákazníkov, ktorí chcú mať svoj zostatok na účte v akejkoľvek z 50 fiatových mien, platforma používa tzv. stablecoins tokeny, ktoré stabilizujú volatilitu kryptomien a sú založené na báze Bitcoinu alebo Litecoinu v spojení s inteligentnými zmluvami (tiež založenými na báze Bitcoin alebo Litecoin).

 

Spoločnosť tiež oznámila, že tento model jej umožňuje rýchle pridanie ďalších kryptomien, akcií, dlhopisov alebo komodít podľa potreby.

 

img

 

Platforma Abra umožňuje okrem investovania aj posielanie finančných prostriedkov, takže je to akási forma krypto banky. Aplikácia je k dispozícii používateľom v ktorejkoľvek krajine, kde sa dá platiť niektorou z 50 dostupných fiatových mien. Na financovanie svojich Abra účtov môžu používať aj kreditné karty či bankové prevody.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona