Anži Machačkala kúpila späť Sambu od QPR

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 13:43 • 2 min
Anži Machačkala kúpila späť Sambu od QPR

LONDÝN - Obranca anglického futbalového klubu Queens Park Rangers Christopher Samba mieri späť do najvyššej ruskej súťaže, kde by si mal obliekať dres Anži Machačkala. Britský denník The Sun a kanál Sky Sports News tvrdia, že 29-ročný Konžan prestúpil do tímu z Dagestanu za 12 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Rodák z francúzskeho Créteilu prišiel do QPR v januári 2013 po krátkom pôsobení v Machačkale, ktorá skončila v minulom ročníku ruskej Premier League tretia a bola finalistom Ruského pohára.

QPR v sezóne 2012/2013 zostúpili z elitnej súťaže a tréner Harry Redknapp plánuje pred novým ročníkom znížiť výdavky na klubové mzdy. Minulý týždeň opustil klub aj francúzsky útočník Djibril Cissé po vzájomnej dohode. Pred ním odišiel ďalší útočník Jay Boothroyd. Podľa The Sun si balia kufre aj francúzsky zakončovateľ Loic Rémy, anglický stredopoliar Joey Barton a brazílsky brankár Júlio César.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies