Anži láka kapitána Manchestru United na týždenný plat 250.000 libier

NETKY.SK • 15 Október 2012, 17:45 • 2 min
Anži láka kapitána Manchestru United na týždenný plat 250.000 libier

Anži láka kapitána Manchestru United na týždenný plat 250. 000 libier - Futbal MACHAČKALA – Ruský klub Anži Machačkala sa zameral na kapitána Man Utd, Nemanju Vidića, ktorému chcú ponúknuť 250.

slovakia

left justify in out

imgMACHAČKALA – Ruský klub Anži Machačkala sa zameral na kapitána Man Utd, Nemanju Vidića, ktorému chcú ponúknuť 250.000 libier týždenne po zdanení, ak prestúpi do dagestanského klubu.
Vidić kvôli zraneniu vynechal posledných päť mesiacov minulej sezóny a v súčasnej dobe je mimo hru kvôli operácii kolena.

Srbský reprezentant bol spájaný s klubmi ako Barcelona alebo Juventus, ale mega-bohatý dagestanský klub dúfa, že ich štedrá ponuka ho odláka z Old Traffordu.
Ani napriek takémuto platu by však nebol najlepšie plateným hráčom v Anži. Bývalý útočník FC Barcelony a Interu Miláno, Samuel Eto'o, týždenne zarobí rekordných 325.000 libier po zdanení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona