Antonio Cassano prestupuje z Interu do Parmy

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 09:14 • 2 min
Antonio Cassano prestupuje z Interu do Parmy

PARMA - Taliansky futbalový útočník Antonio Cassano prestupuje z Interu Miláno do FC Parma. Triddsaťročný zakončovateľ prichádza za nezverejnenú čiastku. S vedením nového zamestnávateľa sa dohodol na trojročnej zmluve.

slovakia

left justify in out

"Všetky detaily transferu budú známe vo štvrtok po prezentácii hráča na Tardiniho štadióne," píše sa vo vyhlásení zverejnenom na klubovom webe.

Cassano má za sebou kariéru plnú vrcholov a pádov. Pre výbušnú povahu sa dostal do viacerých incidentov. Začiatkom marca mal konflikt s trénerom Interu Andreom Stramaccionim, ktorý takmer prerástol do pästnej výmeny. Oddeliť ich museli spoluhráči. Cassano nastúpil 35-krát za taliansku reprezentáciu a dal desať gólov. V Parme si bude obliekať dres s obľúbeným číslom 99. 

Rodák z Bari hral počas kariéry aj za AS Rím, Real Madrid, Sampdoriu Janov, AC Miláno. Do Interu Miláno prišiel vlani v lete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies