Antonio ´Bigfoot´ Silva je späť!

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 10:17 • 2 min
Antonio ´Bigfoot´ Silva je späť!

BRATISLVA - Antonio "Bigfoot" Silva patrí k známym menám v MMA. Bol veľmi nebezpečným zápasníkom, ktorý dokázal zdolať aj tie najväčšie mená v tomto športe. Boli to napríklad Fedor Emelianenko, Trevis Brown alebo Alistair Overrm. Lenže od roku 2013 jeho kariéra dosť upadla, z ostatných deviatich zápasov sa mu podarilo do víťazného konca dotiahnuť iba jeden.

slovakia

left justify in out

Bol to rok keď zakázali používanie náhrady testosterónu (TRT). Nezakázali ho používať iba Silvovi ale samozrejme každému športovcovi. Odvtedy sa mu vôbec nedarí, jeho zápasy končili predčasne väčšinou na KO. Po septembrovej prehre s Royom Nelsonom ho z UFC prepustili. V jeho novej organizácií svoj prvý zápas tiež prehral, ale tentoraz na body proti Ivanovi Shtyrkovi.

 

Teraz sa však môže všetko zmeniť k lepšiemu, podľa všetkého mu používanie nedovolenej látky znova povolili. "Chvála bohu zasa ju môžem požívať. Môj život je lepší, oveľa lepší od tejto látky, a to preto lebo moja hladina testosterónu sa konečne vrátila do normálu. Cítim, že mám oveľa viac energie v každodennom živote. Oveľa lepšie regenerujem medzi tréningmi, doteraz sa mi netrénovalo dobre lebo som bol stále uťahaný,"  uviedol Silva.

 

Nasledujúci zápas Silvu bude proti Vitalyovi Minakovi, ktorý je bývalý šampión ťažkej váhy v Bellator FC. Predstavia sa v Petrohrade na Fight Nights Global 2. júna. Silvov tím rozprával o veci otvorene aj pred organizátormi Fight Night Global. Oni však s používaním TRT problém nemali nakoľko je všetko pod lekárskym dohľadom, teda Silva dostal TRT na lekársky predpis. Silvov manažér Alex Davis tvrdí nasledovnú vec: "Nie je fér keď niekto kto má hladinu testosterónu na 1000 aby zápasil s človekom ktorý má túto hladinu v norme, ale ani to nie je v poriadku aby takto zápasili 400-ka a 100-ka proti sebe."

 

Davis ďalej hovorí: "Bigfoot má zdravotné problémy, keď nepoužíva TRT tak je jeho hladina testosterónu na hodnote 120. V Rusku má povolené používať TRT takže v oktagone uvidíme úplne iného Bigfoota ako sme mohli vidieť v jeho posledných zápasoch. Keby mohol používať TRT aj v UFC tak sa jeho posledné zápasy vyvinú úplne ináč." Silva svojím fanúšikom sľubuje KO: "Vitaly je veľmi tvrdý chalan, ale ako každý aj on má slabé miesta. Tieto sa budeme snažiť využiť. Chcem ho knokautovať lebo viem, že v Rusku ho na body nemôžem zdolať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies