Antonino Vadala súhlasil s vydaním do Talianska

NETKY.SK • 27 Apríl 2018, 11:40 • 2 min
Antonino Vadala súhlasil s vydaním do Talianska

KOŠICE - Prokurátorka krajskej prokuratúry Košice dnes vykonala výsluch Antonina V., ktorý je vo vydávacej väzbe. Ako informoval hovorca košickej krajskej prokuratúry Milan Filičko, predmetom výsluchu bolo okrem doručenia písomností aj zisťovanie stanoviska Antonina V. k európskemu zatýkaciemu rozkazu na jeho osobu. Antonino V. s vydaním do Talianska súhlasí.

slovakia

left justify in out

„Prokurátorka v zákonnej lehote desiatich dní rozhodne o vykonaní európskeho zatýkacieho rozkazu. Po jej rozhodnutí bude mať polícia desať dní na to, aby odovzdanie vyžiadanej osoby zrealizovala,“ povedal Filičko.

Antonino V. je v Taliansku stíhaný za trestné činy nezákonného obchodovania s narkotikami a psychotropnými látkami a za účasť na trestnom zoskupení za účelom nezákonného obchodovania s drogami. Podľa obvinenia sa Antonino V. spolčil s inými osobami za účelom nepretržitého páchania trestnej činnosti spočívajúcej v dovoze veľkého množstva kokaínu z Južnej Ameriky. Európsky zatýkací rozkaz bol rozšírený o ďalší skutok spočívajúci v páchaní trestného činu legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies