Antje Traue sa predstaví v trileri Criminal

NETKY.SK • 27 September 2014, 18:41 • 2 min
Antje Traue sa predstaví v trileri Criminal

BRATISLAVA - Nemecká herečka Antje Traue si zahrá v trileri s názvom Criminal. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. V snímke, ktorú by mal režírovať Ariel Vromen, by sa mali predstaviť aj Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Gal Gadot či Alice Eve.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka z mesta Mittweida by mala stvárniť pomocníčku nebezpečného kriminálnika, ktorého by si mal zahrať Costner. Šesťdesiatosemročný Jones by sa mal ukázať ako špecialista v oblasti neurológie, ktorého úlohou bude transplantovať myšlienky, tajomstvá a schopnosti zosnulého agenta CIA do mozgu spomínaného nepredvídateľného väzňa. Gadot by sa mala objaviť ako Reynoldsova manželka. Autormi scenára sú Douglas Cook a David Weisberg.

 

Antje Traue môžu diváci a diváčky poznať z hororu Pandorum (2008) či sci-fi Muž z ocele (2013). Okrem toho sa objavila napríklad aj v snímke 5 Days of War (2011).

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies