Antigua: Traja ľudia zahynuli pri havárii lietadla

NETKY.SK • 9 Október 2012, 06:50 • 2 min
Antigua: Traja ľudia zahynuli pri havárii lietadla

Antigua Traja ľudia zahynuli pri havárii lietadla - Svet Traja ľudia zahynuli pri havárii dvojmotorového lietadla na letisku ostrova Antigua v Karibskom mori. Šéf aerolínií FlyMontserrat uviedol, že v nedeľu na medzinárodnom letisku v Antigue prišiel o ži

slovakia

left justify in out

img

Traja ľudia zahynuli pri havárii dvojmotorového lietadla na letisku ostrova Antigua v Karibskom mori.
      Šéf aerolínií FlyMontserrat uviedol, že v nedeľu na medzinárodnom letisku v Antigue prišiel o život pilot a dvaja pasažieri. Ďalší pasažier utrpel vážne zranenia.
      Deväťmiestny stroj Britten-Norman Islander so štyrmi osobami na palube smeroval z Antiguy na ostrov Montserrat, keď sa krátko po štarte zrútil na plochu letiska vedľa rozjazdovej dráhy, šmykľavej po daždi.
      Úrady oznámili, že totožnosť pasažierov zverejnia, až keď kontaktujú ich príbuzných. Jamajské ministerstvo zahraničných vecí v pondelok potvrdilo, že jeden z mŕtvych pasažierov bol jamajský učiteľ, ktorý pracoval na ostrove Montserrat.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona