Anthony Réveillere zavesil kopačky na klinec, chce sa venovať rodine

NETKY.SK • 10 November 2015, 10:29 • 2 min
Anthony Réveillere zavesil kopačky na klinec, chce sa venovať rodine

PARÍŽ - Francúzsky futbalista Anthony Réveillere sa rozhodol definitívne zavesiť kopačky na klinec. Skúsený obranca, ktorý naposledy pôsobil v anglickom Sunderlande, oznámil svoj koniec deň pred 36. narodeninami (nar. 10. novembra 1979).

slovakia

left justify in out

"Jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodol skončiť, je nedostatok ponúk. Taktiež chcem tráviť viac času s rodinou," vyhlásil Réveillere vo vysielaní francúzskej televíznej stanice Canal+.
Rodák z Doué-la-Fontaine odštartoval profesionálnu kariéru v Stade Rennes, neskôr si obliekal dresy klubov FC Valencia, Olympique Lyon, SSC Neapol a spomenutého Sunderlandu.
Za Francúzsko nastúpil v 20 stretnutiach, strelil jeden gól. Zúčastnil sa na MS 2010 v JAR a ME 2012 v Poľsku a na Ukrajine. S Lyonom získal päť majstrovských titulov vo francúzskej Ligue 1.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies