Antalyaspor omilostil Eto´a

NETKY.SK • 30 September 2016, 12:57 • 2 min
Antalyaspor omilostil Eto´a

ANTALYA - Turecký prvoligový futbalový klub Antalyaspor omilostil kamerunského veterána s hviezdnou minulosťou Samuela Eto´a.

slovakia

left justify in out

Môže nastúpiť už v nedeľu na trávniku Galatasaray Istanbul (15.00 h) v 6. kole Süper Lig. Mužstvo je na predposlednej 17. pozícii s dvoma bodmi za bilanciu 0-2-3 pri skóre 4:8 a prezident organizácie na štvrtkovej tlačovej besede označil Afričana za dôležitého hráča. "Rozhodli sme sa, že znova bude trénovať s A-mužstvom," povedal Ali Safak Öztürk, citoval ho napríklad web ORF.

Bývalého hráča Realu Madrid, Barcelony, Interu Miláno či Chelsea Eto´a vyradili minulý týždeň z kádra, keď médiá interpretovali jeho príspevok na instagrame ako povzdych nad prístupom vedenia klubu. "Neviem, ale niektorí ma možno nerešpektujú, lebo som čierny. Nenechám sa tým však vyviesť z miery, neklesnem pod moju úroveň," napísal 35-ročný útočník.

Eto´o v osobnom pohovore s Öztürkom funkcionára ubezpečil, že neútočil na vrchnosť Antalyasporu. Rodák z Doualy prišiel do klubu vlani v lete, podpísal kontrakt na tri roky. Od decembra 2015 do januára 2016 bol dočasným hrajúcim trénerom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies