Ansel Elgort zverejnil VIDEOklip k piesni Thief

NETKY.SK • 4 Február 2017, 15:38 • 2 min
Ansel Elgort zverejnil VIDEOklip k piesni Thief

BRATISLAVA - Americký herec a hudobník Ansel Elgort predstavil prostredníctvom služby YouTube videoklip k singlu Thief.

slovakia

left justify in out

V novinke, ktorú režíroval jeho starší brat Warren, sa 22-ročný rodák z New Yorku predstavil ako tajomný zvodca. Spolu s ním si v klipe zahrala aj jeho priateľka Violetta Komyshan. Ako sa mladý interpret vyjadril pre magazín The Rolling Stone, pri vzniku videa sa inšpiroval postavou podnikateľa a sériového vraha Patricka Batemana z kontroverzného románu Americké psycho (1991) Breta Eastona Ellisa, ale aj spevákmi ako Michael Jackson či David Bowie.

 


Ansel Elgort je známy predovšetkým ako Augustus Waters z drámy Na vine sú hviezdy (2014). Okrem toho si zahral v snímkach ako Carrie (2013), Men, Women & Children (2014), Divergencia (2014), Rezistencia (2015) či Séria Divergencia: Experiment (2016). Pod umeleckým pseudonymom Ansolo sa angažuje ako dídžej. Vlani júni vydal pod vlastným menom singel Home Alone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona