Ansel Elgort sa predstaví v indie snímke Jonathan

NETKY.SK • 5 August 2016, 10:00 • 2 min
Ansel Elgort sa predstaví v indie snímke Jonathan

LOS ANGELES - Americký herec a hudobník Ansel Elgort sa predstaví v nezávislom filme Jonathan. Projekt, v ktorom 22-ročný rodák stvárni dvojrolu - bratov Jonathana a Johna, bude režírovať Bill Oliver. Ten sa spolu s Peterom Nickowitzom podieľal aj na scenári.

slovakia

left justify in out

O produkciu novinky, ktorú začnú nakrúcať na budúci mesiac v New Yorku, sa zase postarajú Randy Manis a Ricky Tollman, zatiaľ čo Neal Dodson bude jej výkonným producentom.

 

Snímka sa zameria na bratov Jonathana a Johna. Prvý je úspešný architekt žijúci rutinným životom, zatiaľ čo druhý cez deň spí a v noci si užíva života. Keď sa Jonathan dozvie, že má jeho súrodenec tajnú priateľku Elenu, donúti ho, aby sa s ňou rozišiel a sám si s ňou potom zo zvedavosti a závisti začne. John to však zistí a situácia sa začne komplikovať.

 

Ansel Elgort je známy predovšetkým ako Augustus Waters z drámy Na vine sú hviezdy (2014). Okrem toho si zahral v snímkach ako Carrie (2013), Men, Women & Children (2014), Divergencia (2014), Rezistencia (2015) či Séria Divergencia: Experiment (2016). Hudobne sa angažuje ako dídžej pod umeleckým pseudonymom Ansolo. V júni vydal pod vlastným menom singel Home Alone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies