Ansaldi - siedma posila španielskeho majstra Atlético Madrid

NETKY.SK • 1 August 2014, 18:13 • 2 min
Ansaldi - siedma posila španielskeho majstra Atlético Madrid

MADRID - V kádri úradujúceho španielskeho futbalového majstra Atlético Madrid nastal počas letnej prestávky poriadny prievan.

slovakia

left justify in out

Mužstvo neúspešného finalistu Ligy majstrov 2013/2014 najnovšie posilnil argentínsky obranca Cristian Ansaldi, ktorý prichádza na ročné hosťovanie z ruského Zenitu Petrohrad. Informovala o tom oficiálna stránka Atlética. Dvadsaťsedemročný odchovanec Newell's Old Boys predtým pôsobil päť rokov (2008 - 2013) v inom ruskom klube Rubin Kazaň.

 

"Ansaldi je všestranný hráč, ktorý zvýši konkurenciu v našom mužstve. Sme veľmi radi, že sme ho získali," vyhlásil športový riaditeľ klubu José Luis Caminero. 

 

Ansaldi je už siedmou letnou akvizíciou Atlética. Tím zo štadióna Vicenteho Calderóna predtým posilnili Guilherme Siqueira, Jan Oblak, Miguel Ángel Moya, Antoine Griezmann, Ángel Correa a Mario Mandzukič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies