Anonymous vyhlásili IS vojnu: Identifikovali už vysoko postavených členov v Európe

NETKY.SK • 18 November 2015, 12:35 • 2 min
Anonymous vyhlásili IS vojnu: Identifikovali už vysoko postavených členov v Európe

LONDÝN - Skupina Anonymous vyhlásila vojnu Islamskému štátu. Hackerská skupina zverejnila video na ich kanály na YouTube, v ktorom varujú pred ich „najväčšou operáciou“.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Skupina z Anonymous sa tak rozhodla po útokoch v Paríži v piatok 13. novembra. Hackeri dokazujú, že to skutočne myslia vážne. identifikovali už vysoko postavených ľudí, ktorí robia nábor do Islamského štátu a žijú v Európe. 

 

Mirror Online uvádza, že má k dispozícii aj prvých päť mien. Tí by sa mali nachádzať v Afganistane, Tunisku a Somálsku. Niektorých už kontaktovali, ale zatiaľ nereagovali.

 

Anonymous už napadli 5 500 účtov IS na Twitteri. Momentálne zostavuje skupina masívny zoznam účtov na Twitteri a webových stránok, ktoré plánujú napadnúť. Anonymous včera zverejnili video, v ktorom hovoria: "Mali by ste vedieť, že si vás nájdeme a nenecháme vás len tak. Očakávajte masívne kybernetické útoky. Vojna je tu. Pripravte sa.”

 

 

Po hackerskej skupine Anonymous sa rozhodla aj ďalšia skupina, ktorá sa volá GhostSec. Tiež pracuje na tom, aby identifikovali všetkých útočníkov z Paríža.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies