Anonymné osoby požadujú od vlády demisiu, vyhrážajú sa poškodzovaním budov či výbuchmi áut!

NETKY.SK • 5 Marec 2021, 21:43 • 2 min
Anonymné osoby požadujú od vlády demisiu, vyhrážajú sa poškodzovaním budov či výbuchmi áut!

BRATISLAVA - Anonymní autori žiadajú vyhrážkami vládu o demisiu do 31. marca. Neznáme osoby hrozia likvidáciou budov či áut. Výhražným letákom sa zaoberá okrem polície aj Slovenská informačná služba.

slovakia

left justify in out

Zisťujú, či nejde o možný teroristický útok. Informoval o tom spravodajský portál televízie Joj noviny.sk, ktorý listom disponuje.

 

img

Obrázok je platným linkom na reportáž TV JOJ.

 

Obsah listu 
Ako priblížil portál, odkaz je adresovaný nielen vláde, ale aj prezidentke. "V liste sa odosielatelia vyhrážajú likvidáciou budov, ako aj áut, a tvrdia, že dokonca zhorí v plameňoch úrad vlády. Celé Slovensko bude podľa nich v plameňoch. Autori uvádzajú, že majú k dispozícii aj adresy rodín politikov a predstaviteľov štátu," ozrejmili noviny.sk.

 

img

 

Slovenská informačná služba vo svojom stanovisku uviedla, že sa spolu s Policajným zborom intenzívne venuje hrozbám voči ústavným činiteľom a štátnym orgánom, ktoré sa začali vo zvýšenej miere objavovať najmä vo virtuálnom prostredí sociálnych sietí, alebo v anonymných podaniach prostredníctvom listových zásielok.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona