Anonym ponúkol za vypátrania vraha troch pražských taxikárov odmenu 100-tisíc Kč

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 16:54 • 2 min
Anonym ponúkol za vypátrania vraha troch pražských taxikárov odmenu 100-tisíc Kč

PRAHA - Odmenu 100.000 Kč ponúkol anonymný darca za informácie, ktoré by viedli k zadržaniu vraha troch pražských taxikárov.

slovakia

left justify in out

Správu priniesol internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na dnešnú informáciu hovorkyne polície Hany Jeřábkovej.
     

Podľa jej slov žiadne detaily o identite darcu v súlade s jeho prianím neposkytnú.
     

Česká polícia, ktorá navyše zverejnila podobu dôležitého svedka či dokonca možného vraha, požiadala širokú verejnosť, aby každý, kto pozná identitu zatiaľ neznámeho muža, neodkladne zavolal na telefónnu linku 158 alebo sa obrátil na ktorýkoľvek policajný okrsok.
     

Telá dvoch taxikárov sa našli 11. apríla v Prahe-Uhřinevsi po tom, čo sa vrah nechal z centra zaviezť práve do tejto štvrte.
     

Pôvodne sa policajti privolaní na miesto nálezu obetí domnievali, že muži vo veku 26 a 60 rokov zomreli pri dopravnej nehode. V okolí nálezu sa totiž našli črepiny svetlometu motorového vozidla. Napokon sa však zistilo, že išlo o taxikárov, ktorých ktosi zavraždil pri výkone povolania.
     

Vozidlá oboch obetí sa našli ešte v ten istý deň. Jedno z nich objavili zaparkované na Lužickej ulici na Vinohradoch, kde ešte na sklonku januára, začiatkom februára objavili telo iného, 42-ročného zavraždeného taxikára, ktorý bol predtým krátko nezvestný. Vražednú zbraň na mieste činu nenašli.
     

Po dvojnásobnej vražde polícia síce na krátky čas zadržala na hlavnej železničnej stanici v českej metropole zlodeja, u ktorého sa našli dokumenty jednej z obetí. Muža však po výsluchu prepustili, pretože so samotným zločinom nemal nič spoločné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona