Anonym nahlásil bombu na súde v Trnave, výbušniny sa nenašli

NETKY.SK • 16 Február 2016, 09:16 • 2 min
Anonym nahlásil bombu na súde v Trnave, výbušniny sa nenašli

TRNAVA – Anonym dnes ráno telefonicky nahlásil bombu v budove súdu v Trnave. Policajti a príslušníci Zboru väzenskej a justičnej stráže budovy okresného súdu aj krajského súdu prehľadali so psami vycvičenými na vyhľadávanie výbušnín.

slovakia

left justify in out

V pohotovosti boli aj trnavskí hasiči. "Pyrotechnické kontroly sú už skončené, žiadne výbušniny sa počas nich nenašli,“ informovala agentúru SITA pred deviatou hodinou hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová. Anonym pohrozil bombou ešte pred začiatkom naplánovaných pojednávaní, evakuácia budov bola preto jednoduchšia.


Naposledy anonym paralyzoval chod Krajského súdu v Trnave na konci marca minulého roka, vtedy bolo zrušených takmer tridsať pojednávaní. Páchateľovi hrozí za šírenie poplašnej správy trest odňatia slobody až na päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies