Áno, aj tieto zamestnania sú skutočné

NETKY.SK • 21 Máj 2016, 13:12 • 2 min
Áno, aj tieto zamestnania sú skutočné

BRATISLAVA – Určite aj vás už neraz napadla myšlienka, ako veľmi nemáte radi svoju prácu. Lezie vám "na nervy" a najradšej by ste všetko hodili za hlavu. No verte nám, že existujú oveľa horšie povolania ako je to vaše. Viete si napríklad predstaviť, že väčšinu času pracovnej doby by ste trávili v zadku slona?

slovakia

left justify in out

Sú profesie, ktoré možno znejú neskutočne. No verte nám, že všetky nasledujúce pozície naozaj niekto vykonáva. Po prečítaní článku si isto poviete, že vaša práca nepatrí medzi tie najhoršie.

 

Profesionálny únosca a znásilňovač

Dnešná doba je naozaj zvrátená a fantázia nemá hranice. Najmä čo sa sexu týka. Preto je možné si objednať profesionálneho únoscu, ktorý svoje "obete" týra rôznymi sexuálnymi praktikami. A ešte si za to nechá aj zaplatiť. No verili by ste tomu?

 

Golfový potápač

Keď sa hráčovi na greene nepodarí odpaľ veľakrát skončí golfová loptička vo vode. Bol by hriech tam všetky tie loptičky nechať. Preto existuje aj povolanie, ktoré má názov golfový potápač. Tento pán si oblečie neopren a počas celej pracovnej doby sa potápa do jazierka na golfovom ihrisku a vyťahuje golfové loptičky. Tie sa potom ďalej predávajú za zníženú cenu.

 

Zohrievač postelí

Nie je to nič príjemné ľahnúť si do studenej postele. A preto si v niektorých hoteloch môžete objednať profesionálneho zohrievača vašich perín. Zavoláte na recepciu hotela, tí okamžite vyšlú "ohrievača" v špeciálnom oblečení, ktorý si ľahne do vašej postele a zostane tam až kým nie je príjemne zohriata. Práca snov, čo poviete? Pracovať a zároveň ležať...

 

Budíč

Nie je nič horšie ako sa zobudiť na otravný zvuk budíka. Neišlo by to nejako jemnejšie a príjemnejšie? Jasné, že išlo. Aj na toto existuje povolanie. Tzv. budič ráno zazvoní pri vašich dverách s úsmevom na tvári a zaželá vám príjemný deň.

 

Inseminátor

Umelé oplodnenie sa týka všetkých, ľudí aj zvierat. A inseminátor sa stará o to, aby sa spermie dostali na správne miesto slonice. Síce mu pri tom trčia zo slona iba nohy, nevadí. Veď pomáha prírode.

 

Upratovačka privátnych kabíniek

V niektorých krajinách môžete natrafiť na privátne kabínky. V nich ľudia masturbujú nad časopismi pre dospelých alebo rôznymi videami. A je jasné, že niekto to potom musí aj upratať. A od toho je upratovačka, ktorá výhradne upratuje iba privátne kabínky.

 

Ochutnávač

Táto práca nemusí byť zlá, ale zase záleží od toho čo ochutnávate. Svojim domácim miláčikom chcete určite dopriať iba to najlepšie a to sa aj stravy týka. Ochutnať sa musia granule, konzervy i paštéty... Pes by vám ťažko odpovedal preto na scénu nastupuje degustátor. Hmm, to musí byť dobrota...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies