Anne Hathaway zatiaľ nečaká prvé dieťa

NETKY.SK • 7 November 2013, 09:23 • 2 min
Anne Hathaway zatiaľ nečaká prvé dieťa

LOS ANGELES - Americká herečka Anne Hathaway, ktorá sa v septembri 2012 vydala za kolegu Adama Shulmana, zatiaľ nečaká prvé dieťa.

slovakia

left justify in out

O jej tehotenstve totiž len nedávno informoval Star Magazine, čo však vzápätí pre Us Weekly vyvrátil herečkin hovorca. Následne sa ukázalo, že za vznikom špekulácií stál jej brat Tom, ktorý sa počas stand-up comedy vystúpenia nechal počuť, že sa z neho jedného dňa stane strýko.

Tridsaťročná Anne Hathaway sa v minulosti predstavila napríklad vo filmoch Denník princeznej (2001), Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004), Skrotená hora (2005), Diabol nosí Pradu (2006), Vášeň a cit: Príbeh Jane Austen (2007), Rachel sa vydáva (2008), Dostaňte agenta Smarta (2008), Vojna neviest (2009), Láska a iné závislosti (2010) či Alica v krajine zázrakov (2010). Predvlani účinkovala v romantickej komédii Jeden deň a svoj hlas prepožičala aj do animovaného filmu Rio. V júli 2012 mala premiéru akčná snímka Návrat Temného rytiera. Slovenskí fanúšikovia ju od januára mohli v kinách vidieť vo filmovom muzikáli Bedári, pričom pre rolu Fantine si ostrihala svoje dlhé vlasy. Za jej stvárnenie získala Zlatý glóbus i Oscara, na ktorého ju nominovali už za výkon vo filme Rachel sa vydáva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies