Anne Hathaway si možno zahrá vo filme The Intern

NETKY.SK • 8 Február 2014, 12:25 • 2 min
Anne Hathaway si možno zahrá vo filme The Intern

LOS ANGELES - Americká herečka Anne Hathaway sa možno objaví po boku Roberta De Nira vo filme The Intern. V komédii z pracovného prostredia by mala nahradiť Reese Witherspoon, ktorá projekt opustila v polovici januára pre údajné zlé plánovanie. Hoci účasť herečky nie je potvrdená, Hathaway už stihla absolvovať čítanie scenára s Robertom De Nirom. Pracovné stretnutie údajne dopadlo dobre.

slovakia

left justify in out

The Intern má byť komédiou o majiteľke internetovej spoločnosti, ktorá dostane internistu na dôchodku (v podaní Roberta De Nira, pozn. SITA). Snímku bude režírovať Nancy Meyers. Premiéra je naplánovaná na rok 2015. 

Tridsaťjedenročná Anne Hathaway sa v minulosti predstavila napríklad vo filmoch Denník princeznej (2001), Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození (2004), Skrotená hora (2005), Diabol nosí Pradu (2006), Vášeň a cit: Príbeh Jane Austen (2007), Rachel sa vydáva (2008), Dostaňte agenta Smarta (2008), Vojna neviest (2009), Láska a iné závislosti (2010) či Alica v krajine zázrakov (2010). V roku 2011 účinkovala v romantickej komédii Jeden deň a svoj hlas prepožičala aj do animovaného filmu Rio. V júli 2012 mala premiéru akčná snímka Návrat Temného rytiera. Slovenskí fanúšikovia ju v januári minulého roka mohli vidieť vo filmovom muzikáli Bedári, pričom pre rolu Fantine si ostrihala svoje dlhé vlasy. Za jej stvárnenie získala Zlatý glóbus i Oscara, na ktorého ju nominovali už za výkon vo filme Rachel sa vydáva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies