Anna Linhartová sa cítila dobre s ružovými vlasmi

NETKY.SK • 15 December 2014, 11:51 • 2 min
Anna Linhartová sa cítila dobre s ružovými vlasmi

BRATISLAVA - Česká herečka Anna Linhartová sa v celovečernom filme Rozprávkar v réžii Vladimíra Michálka objavila s viacerými farbami vlasov.

slovakia

left justify in out

„Mala som z vlastnej vôle ružové vlasy, a keď sa mi začali zmývať, tak si ma Vladimír pozval, aby som mu zahrala postavu a páčilo sa mu to, tak sme si povedali, že mi tam budú na rôzne obdobia života pridávať rôzne farby. Mám tam oranžové, ružové aj také zelené,“ povedala 20-ročná rodáčka z Prahy. S ružovými vlasmi sa podľa vlastných slov cítila výborne. „Ono sa to ľuďom až tak nepáčilo, ale mne sa to páčilo veľmi, a to som teda mala naozaj celú hlavu. V Rozprávkarovi mám len kúsoček, ale bavilo ma to,“ priznala v rozhovore pre agentúru SITA. Ako ďalej priznala kučeravá dcéra herečky a moderátorky Jitky Asterovej, nesnaží sa na seba za každú cenu pútať pozornosť prostredníctvom svojho výzoru. „Nie som extrovert, to určite nie, extravagant možno, no je mi skôr jedno, čo si ľudia myslia, nepremýšľam nad tým, ako na nich pôsobím,“ dopovedala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies