Anna Belousovová to poriadne natrela Matovičovi. Napísala o ňom, že „nemôže mať všetkých päť pohromade“

NETKY.SK • 6 Apríl 2021, 11:32 • 2 min
Anna Belousovová to poriadne natrela Matovičovi. Napísala o ňom, že „nemôže mať všetkých päť pohromade“

ŽILINA – Bývalá politička a odídenkyňa zo Slovenskej národnej strany Anna Belousovová sa opäť obula do bývalého premiéra Igora Matoviča. Tentokrát kritikou skutočne nešetrila.

slovakia

left justify in out

Anna Belousovová je známa tým, že ak sa jej niečo nepozdáva, dá to jasne najavo. V mnohých prípadoch si neberie servítku pred ústa a narovinu povie, čo si myslí. Tentokrát sa na sociálnej sieti Facebook obula do expriemiéra Igora Matoviča, ktorý vo svojom príspevku prirovnal Kristovo učenie k pandémii.

 

"Porušil zákaz vychádzania, aby medzi ľuďmi rozšíril vírus nádeje, lásky a odpustenia. Pandémia trvá už dvetisíc rokov a má miliardy obetí. Nechajte sa nakaziť," napísal v nedeľu Matovič na Facebooku. 

 

 

„Ten človek skutočne nemá všetkých 5 pokope. Platíme zaňho príliš vysokú cenu,“ zhodnotila bývalá politička. „Prirovnať učenie Krista k pandémii, nádej, lásku a odpustenie k vírusu zvlášť v tejto dobe, môže len človek s narušenou psychikou. A toto je minister kľúčového ministerstva- financií!“ napísala v statuse Belousovová na adresu už aktuálneho ministra financií, ktorý má pod palcom jedno z najvplyvnejších rezortov vo vláde Eduarda Hegera.

 

 

Bývalá členka SNS tiež tvrdí, že Matovič nie je odborne spôsobilý zastávať tento post, pretože ako sama napísala, nemá ani všetkých päť pokope.

 

„Dokedy bude musieť ešte predkladať ďalšie dôkazy svojej nenormálnosti, aby konečne jeho koaliční partneri a pani prezidentka konečne pochopili, že kvôli udržaniu tejto vlády, ich "korýt" a výhod platíme my ostatní príliš vysokú cenu?!,“ pýta sa Belousovová.

 

„Oni si to užívajú , oni sa cítia dobre a vôbec ich nezaujíma, že Slovensko ide dolu vodou. Osudy skutočne obyčajných ľudí ich vôbec nezaujímajú,“ skonštatovala v závere bývalá členka SNS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies