Ann Wilson z kapely Heart sa vydala

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 10:25 • 2 min
Ann Wilson z kapely Heart sa vydala

LOS ANGELES - Speváčka americkej rockovej kapely Heart Ann Wilson si v sobotu vzala za manžela Deana Wettera. Svadba, na ktorej sa zúčastnili rodina a priatelia, sa konala v kalifornskej Topange, na záhrade speváčkinho manažéra Carola Petersa.

slovakia

left justify in out

Dvojica zverejnila aj svadobné fotografie, na ktorých má nevesta šaty, kyticu aj venček vo vlasoch fialovej farby. "Je pre nás obrovské požehnanie, že môžeme spolu zdieľať život," uviedli novomanželia pre americký týždenník People.

 

Šesťdesiatštyriročná Wilson pre spomínaný magazín prezradila, že sa s rovnako starým manželom po prvý raz stretla v 80. rokoch minulého storočia. Počas rande sa ho snažila zviesť, no on "ako pravý džentlmen odmietol". "Roky plynuli a po tom, ako sme obaja vyrástli, sme sa opäť skontaktovali a prásk, funguje to," vyjadrila sa speváčka a dodala, že svadobný deň bol krásny. "Je môj priateľ, môj anjel, môj manžel. Som naozaj šťastná," vyhlásila.


Kapela Heart vydala prvý album Dreamboat Annie v roku 1975 a pochádza z neho napríklad singel Magic Man. S nahrávkami Heart (1985), Bad Animals (1987) a Brigade (1990) sa im podarilo dostať do prvej trojky amerického rebríčka Billboard 200. Zatiaľ posledný a v poradí 15. radový album Fanatic uviedli na trh v októbri 2012. Kapelu, v ktorej okrem iných pôsobí aj sestra Ann Wilson Nancy, predvlani uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.
Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies