Anjeli sa odkladajú na neurčito

NETKY.SK • 12 Júl 2012, 12:15 • 2 min
Anjeli sa odkladajú na neurčito

Anjeli sa odkladajú na neurčito - Pre ženy LONDÝN - Victoria's Secret už od minulého leta pripravovali expanziu na európsky trh, keď mali v pláne otvoriť svoj prvý obchod v Londýne, konkrétne na New Bond Street, ktorý mal byť akousi vlajkovou loďou s rozl

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Victoria's Secret už od minulého leta pripravovali expanziu na európsky trh, keď mali v pláne otvoriť svoj prvý obchod v Londýne, konkrétne na New Bond Street, ktorý mal byť akousi vlajkovou loďou s rozlohou 1,530 m2. Spoločnosť, ktorej sa v súčasnej dobe darí a teší sa vynikajúcemu predaju na domácom trhu v USA, plánovala otvoriť ďalšie dva alebo tri obchody v oblasti Londýna, po ktorých by nasledovala celonárodná expanzia ich obchodov do nákupných centier.

"Obchody v nákupných centrách budú veľké, s celým našim sortimentom, ale budú vo Veľkej Británii, nie v USA, a preto musíme pochopiť tento trh," povedal výkonný viceprezident Martyn R Redgrave. "Toto je to, čo chceme urobiť keďže sa rozširujeme hlavne vo Veľkej Británii. Obchody budú vlastnené a prevádzkované priamo našou spoločnosťou."

imgZnačka Victoria's Secret je známa najmä pre show na predvádzacom móle, kde predvádzajú ich vlastné supermodelky – Anjeli. V uplynulých rokoch medzi ne patrili mená ako Tyra Banks, Heidi Klum, Gisele Bundchen, Adriana Lima, Chanel Iman, Lily Donaldson, Lily Aldridge, Karolína Kurková, Candice Swanepoel, Miranda Kerr, Doutzen Kroes či Rosie Huntington-Whiteley.

Pred dvoma mesiacmi Victoria's Secret oznámila, že svoj prvý britský obchod na Bond Street v Londýne otvorí 25. júla. Ďalší obchod sa má otvoriť v nákupnom stredisku Westfield na Stratforde už o deň neskôr, teda práve včas na otvárací ceremoniál olympijských hier, ktorý sa bude konať 27. júla. Na slávnostnom otvorení obchodov sa široká verejnosť mohla tešiť aj na hromadu krásnych Anjelov.

Victoria's Secret nás však prekvapila veľmi nemilou správou, keď odložila otvorenie svojich dvoch obchodov v Londýne. Ako sme už spomenuli, americký gigant so spodnou bielizňou mal v pláne otvoriť obchody na Bond Street a ďalší v nákupnom centre Westfield na Stratford práve včas pred slávnostným začatím olympiády, ale vyzerá to tak, že športoví fanúšikovia, ktorí navštívia hlavné mesto počas hier, nakoniec nebudú mať príležitosť ani na letmý pohľad na nádherných Anjelov v sexi spodnej bielizni.

V tejto chvíli nebol potvrdený žiadny nový dátum, ale hovorca spoločnosti oznámil, že v priebehu júla obchody určite nebudú otvorené. Neostáva nám teda nič iné ako trpezlivo čakať ďalej na európsku premiéru tejto vychytenej a obľúbenej značky.

Zatiaľ si aspoň pozrite aká krása nás bude čakať pri otvorení obchodov Victoria's Secret:{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=fUxiRd9VwXA"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies