Stratené školáčky Anita (9) a Sabina (7) sa našli živé, komunikujú!

NETKY.SK • 30 Október 2014, 11:46 • 2 min
Stratené školáčky Anita (9) a Sabina (7) sa našli živé, komunikujú!

ŽILINA - Pátranie po dvoch školáčkach, ktoré zmizli v stredu, sa podľa oficiálnych informácií zo žilinskej krajskej polície skončilo úspešne a školáčky našli dnes o 10:45 živé.

slovakia

left justify in out

„Psa záchranári a policajti nasadili po stope posledného výskytu nezvestných dievčat. Policajti následne prepátrali okolie označené psom. Dievčatá našli v lesnom poraste v blízkosti futbalového ihriska smerom na obec Olešná. Obidve dievčatá sú živé a komunikujú. Na miesto je privolaný lekár. Polícia vyslovuje vďaku všetkým, ktorí sa do pátrania zapojili,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa v Žiline Jana Balogová

 

Do pátrania sa dnes podľa nej zapojili posily z radov policajtov, záchranári so psami špecializovanými na vyhľadávanie ľudí, jazdná polícia, vrtuľník Letky Ministerstva vnútra SR a dobrovoľníci.

 

„Od večera a celú noc policajti, záchranári, hasiči, psovodi, dobrovoľníci pátrali po nezvestných školáčkach. Do pátrania sa prostredníctvom starostu obce zapojili zhruba dve stovky občanov obce a dobrovoľníci z okolitých obcí,“ dodala Balogová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies