Anigo sa teší na novú výzvu na lavičke Marseille

NETKY.SK • 19 December 2013, 18:44 • 2 min
Anigo sa teší na novú výzvu na lavičke Marseille

MARSEILLE - "Do Vianoc budem trénerom určite a taktiež aj v januári. Prezidentovi klubu bude nejaký čas trvať, kým vyberie nového trénera," vyhlásil dočasný tréner francúzskeho klubu Olympique Marseille José Anigo.

slovakia

left justify in out

José Anigo s najväčšou pravdepodobnosťou zostane trénerom francúzskeho futbalového klubu Olympique Marseille dlhšie, než sa očakávalo. Päťdesiatdvaročný niekdajší obranca nahradil začiatkom decembra pri kormidle klubu Élieho Baupa, ktorému zlomili väz vo funkcii nedávne nepresvedčivé výsledky jeho mužstva. Anigo, ktorý si obliekal dres Marseille v rokoch 1979 až 1987 a viedol tento klub už v rokoch 2001 až 2005, doteraz zastával funkciu športového riaditeľa.

"Do Vianoc budem trénerom určite a taktiež aj v januári. Prezidentovi klubu bude nejaký čas trvať, kým vyberie nového trénera. Nečakám nič jednoduché, ale pred nami je skvelá výzva, aby sme sa posunuli vyššie," vyhlásil Anigo. Marseille aktuálne okupuje 6. priečku tabuľky Ligue 1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies