Ania, ktorá sa chcela vyspať so 100-tisíc chlapmi má AIDS!

NETKY.SK • 21 August 2013, 14:00 • 2 min
Ania, ktorá sa chcela vyspať so 100-tisíc chlapmi má AIDS!

VARŠAVA – Šok! Sexuchtivá Poľka Ania Lisewska (21), ktorá chcela vytvoriť rekord tým, že sa vyspí so 100-tisíc chlapmi má vážny problém!

slovakia

left justify in out

Ania sa na svojom facebookovom profile priznala, že sa nakazila tou najzákernejšou pohlavnou chrobou. Moletná Poľka bola na testoch, kde jej zistili, že má AIDS. „Áno je to pravda. Som nakazená. Mám AIDS,“ povedala Poľka na svojom profile.

Po zverejnení tejto pre Aniu nešťastnej správy jej „fanúšikovia“ neprejavili ani štipku súcitu. Poľku častovali rôznymi nelichotivými prezývkami, ba dokonca niektorí jej túto chorobu aj „popriali“ a že si ju zaslúžila. Informácie o mužoch, s ktorými spala zatiaľ nie sú.

Ako sme Vás nedávno informovali, Ania mala „vystúpenie“ v Prahe. To sa ale skončilo fiaskom, pretože okrem plateného pornoherca s ňou súložil iba jeden Čech. Obidvaja aktéri teraz určite nemajú najpokojnejší spánok.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies