Ani tapeta na ploche počítača nemusí byť nudná

NETKY.SK • 14 Január 2015, 11:00 • 2 min
Ani tapeta na ploche počítača nemusí byť nudná

BRATISLAVA - Uvažujete o zmeny tapety vášho počítača? Nebaví vás obrázok, ktorý tam bol prednastavený? Nastavte si tapetu podľa vašej nálady. A viete čo najviac letí?

slovakia

left justify in out

Geometrické tvary sú pre veľké množstvo uživateľov ideálnym riešením počítačovej plochy. Potešiť vás môžu rôzne tvary a farebnosť. Niektoré z nich sú aj pohyblivé.

 

Ak patríte medzi milovníkov zvierat môže byť prehľadnosť plochy niekedy problém. Najmä ak si ako pozadie nastavíte napríklad obrázok tigra. V takých prípadoch je dobré keď postava tigra vystupuje z pravej časti obrazovky, na ľavej strane máte svoje ikony v ktorých sa tak ľahko vyznáte.

 

Ste jedným z tých, ktorý sa nevie rozhodnúť pre konktrétny obrázok? Práve pre vás je ako stvorené nastavenie obrázkov aby sa po určitom časovom intervale menili. Môžete si tam dať obrázky svojej obľúbenej kapeli, zvierat, kvetín, prírodu... Je to len na vás.

 

Použiť však môžete aj vlastný zdroj fotografií vašich detí, drahej polovičky, kamarátiek či domáceho miláčika. Práve takéto fotky môžu byť to pravé pre vás. V tomto prípade ale musíte dbať na súkromie ak majú k vášmu počítaču prístup aj iný ľudia.

 

Dôležitým faktorom je aby fotky, či už vaše alebo stiahnuté mali dostatočné množstvo pixelov. Ideálne je aby mali 1080 x 675 pixelov.

 

A aké pozadie máte práve v tejto chvíli nastavené vy?

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies