Ani po viac ako troch rokoch sa nenašiel výherca 4,7 milióna eur

NETKY.SK • 28 September 2015, 07:08 • 2 min
Ani po viac ako troch rokoch sa nenašiel výherca 4,7 milióna eur

MADRID - Španielska loterijná spoločnosť pátra už viac ako tri roky márne po majiteľovi žrebu, na ktorý pripadla výhra vo výške 4,7 milióna eur.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informovali noviny El Periodico, prevádzkovateľ jedného z predajných miest v La Coruni na severozápade Španielska objavil spomínaný los v júni 2012 na pulte. Najskôr si pomyslel, že ho tam ktosi zabudol a chcel ho už hodiť do koša, avšak zistil, že v predchádzajúci deň boli vyžrebované čísla, vďaka čomu práve naň pripadá miliónová výhra.


Následne sa začalo pátranie po majiteľovi, ktoré však doteraz neprinieslo výsledok, informoval rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF.


Aj keď sa až do vypršania lehoty počas tohto víkendu prihlásilo celkove 270 ľudí s tvrdením, že práve oni žreb zakúpili, nikto z nich nepredložil vierohodné dôkazy, ani nedokázal aspoň približne los popísať.


Za normálnych okolností by výhra pripadla nálezcovi, v danom prípade prevádzkovateľovi predajného miesta, avšak príslušný súd nariadili, že môže byť vyplatená až po objasnení všetkých možných právnych nárokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies