Ani Pinot nedokončí tohtoročnú Vueltu

NETKY.SK • 4 September 2014, 15:12 • 2 min
Ani Pinot nedokončí tohtoročnú Vueltu

LOGROŇO - Zo španielskej Vuelty odstupuje jeden kvalitný cyklista za druhým, stredajšia 11. etapa bola konečnou aj pre domáceho hrdinu tohtoročnej Tour de France Thibauta Pinota.

slovakia

left justify in out

Francúz nenastúpil na preteky v optimálnom zdravotnom stave, trpel už v úvodných etapách, štvrtú označil za "najhorší deň svojho cyklistického života" a v jedenástej to úplne zabalil.

 

"Na jej začiatku som sa snažil dostihnúť únik, ale po asi 80 kilometroch začal fúkať bočný vietor a mne došli sily. Vrátili sa pocity zo začiatku Vuelty," povedal siedmy muž celkového poradia z vlaňajšieho ročníka pretekov. Tento rok nemal vysoké ambície, väčšinu energie minul na celkovo tretie miesto na Tour de France. 

 

"Dúfal som, že po dni voľna a časovke mi bude lepšie. Stále som sa však celkom nezotavil z vírusového ochorenia, pre ktoré som prvé tri dni trpel vysokými teplotami. Nemá cenu siliť to," povedal jazdec tímu FDJ.fr. Teraz si dopraje pár dní oddychu a 14. septembra sa chce postaviť na štart Tour du Doubs. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies