Ani Pardavý na lavičke Dukly Trenčín sériu prehier nezastavil

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 09:58 • 2 min
Ani Pardavý na lavičke Dukly Trenčín sériu prehier nezastavil

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Realizačný tím hokejovej Dukly Trenčín sa počas barážových súbojov o účasť v nadchádzajúcom ročníku najvyššej domácej súťaže rozrástol o Jána Pardavého staršieho.

slovakia

left justify in out

Bývalý reprezentačný útočník asistoval Júliusovi Pénzešovi už v nedeľňajšom zápase 5. kola play-out na ľade Liptovského Mikuláša, referuje denník Šport. Premiéra nedopadla dobre. Trenčania síce viedli po úvodnej tretine 2:0, ale napokon podľahli 2:3 po predĺžení a ťahajú šnúru štyroch prehier. Stále im síce patrí druhé miesto v tabuľke, ale bodovo sa na nich dotiahla Detva.

Pardavý počas uplynulého víkendu odkoučoval v Liptovskom Mikuláši hneď dva zápasy, v sobotu tu v treťom súboji finálovej série s MHK Humenné priviedol MHK Dubnica nad Váhom k celkovému víťazstvu v 2. lige (7:6). V kádri trenčianskej Dukly figuruje aj jeho syn Ján Pardavý mladší, v nedeľu nastupoval na krídle tretieho útoku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies