Ani Lačný nepokračuje v Kajrate

NETKY.SK • 3 Január 2015, 11:36 • 2 min
Ani Lačný nepokračuje v Kajrate

ALMATY - Slovenská légia v Kajrate Almaty, ktorej z pozície trénera šéfoval Vladimír Weiss, sa pomaly rozpadá. Po stopérovi Ľubomírovi Michalíkovi opúšťa kazašský tím aj útočník Miloš Lačný.

slovakia

left justify in out

"S vedením klubu sme sa pred troma mesiacmi dohodli na ukončení zmluvy," uviedol pre sobotňajšie vydanie denníka Šport 26-ročný zakončovateľ. Lačný po lanskom príchode do Almaty podpísal trojročný kontrakt. Levočský rodák odohral za Kajrat jedenásť ligových zápasov a strelil jeden gól, pri ktorom si paradoxne spôsobil zranenie kolena a musel ísť na operáciu. 

 

Bývalý hráč MFK Ružomberok, Slovana Bratislava, pražskej Sparty, škótskeho Dundee United a bieloruského tímu Neman Grodno si momentálne hľadá nový angažmán. "Zdravotne sa cítim už úplne fit. Chcel by som sa niekde rozohrať," poznamenal Lačný. 

 

Mužstvo Almaty obsadilo v domácej súťaži 3. miesto takisto ako v predchádzajúcom ročníku. V národnom pohári sa však tešilo zo zisku trofeje. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies