Kňažko: Budem voliť Kisku

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 09:07 • 2 min
Kňažko: Budem voliť Kisku

BRATISLAVA - Milan Kňažko sa pripojil k Radoslavovi Procházkovi a jednoznačne neodporučil svojim voličom, aby v druhom kole prezidentských volieb volili Andreja Kisku. Poprial im iba šťastnú ruku pri výbere prezidentského kandidáta.

slovakia

left justify in out

V dnešnom vyhlásení Kňažko zároveň pripomenul, že platia všetky jeho doterajšie vyhlásenia v kampani. "Ja budem voliť Andreja Kisku," zdôraznil.
      

Rovnako tak platí jeho výzva adresovaná občanom k ich účasti na voľbách. "Moje stanovisko v tomto duchu, ale aj v duchu mojich doterajších prehlásení som verejnosti aj pánovi Kiskovi dal, " uviedol v dnešnom vyhlásení Kňažko.
      

Kňažko neprišiel na utorkové (25.3.) avizované spoločné vyhlásenie troch kandidátov z tohtoročných prezidentských volieb, na ktorom sa mal zúčastniť po boku Andreja Kisku a Radoslava Procházku. Kňažkovu neúčasť Kiska ospravedlnil so slovami, že nemôže prísť osobne, ale už dávnejšie mu vyjadril podporu.
      

Procházka na stretnutí zasa jednoznačne nepovedal, koho svojim voličom odporúča. "Voči občanom mám dosť rešpektu, aby som im dával odporúčania, koho majú voliť," vyhlásil Procházka s tým, že novým prezidentom by sa mal stať človek, ktorý bude schopný a ochotný "zastrešiť niektoré procesy".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies