Ani Jágr nie je podľa Roussela v tanečnom klube

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 08:54 • 2 min
Ani Jágr nie je podľa Roussela v tanečnom klube

PRAHA - Najstarší strelec v histórii hokejových majstrovstiev sveta Jaromír Jágr sa postavil v zápase s Francúzskom v Prahe za svojho dvadsaťročného spoluhráča Dominika Simona a neváhal ho chrániť ani svojimi päsťami.

slovakia

left justify in out

V 36. min sa pokúšal benjamínok českého tímu presadiť sa pred bránkou, čo sa nepáčilo francúzskym hráčom a pustili sa doňho vo štvorici. Jágr spoluhráča nenechal samotného a ponáhľal sa mu pomôcť, v kĺbku sa najviac strkal s Antoinom Rousselom, bývalým spoluhráčom v Dallase. Francúzsky útočník už pred zápasom sľuboval, že skúsi bývalého parťáka vytočiť.


"Nič sme si nehovorili, len som jednoducho chcel hrať tvrdo. Patrí to k hre. Nie ste tu v tanečnom klube. Na ľade nepoznám priateľa," povedal podľa webu českého Sportu Roussel o šarvátke s Jágrom.


Česká hviezda dala zapojením sa do ostrého súboja svojmu tímu nový impulz. Podobné situácie často nevyhľadáva. "Roussel je týmto známy. Išiel do nášho najmladšieho a pomaly i najmenšieho hráča. Takže je super, že sa ho Jarda takto zastal. Dobre, že mu dal. Roussel je taká sviňa, toto robí všade. Je dôležité, aby sme si všetci takto pomáhali. Určite Jardu všetci oceníme," uviedol pre iSport.cz útočník Tomáš Hertl.


Česi napokon súboj s Francúzmi zvládli a vyhrali 5:1. Jágrov postoj ocenil po zápase aj tréner Vladimír Růžička, ktorého potešilo, že sa hráči vedia postaviť jeden za druhého.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies