Anglický spevák Zayn zrušil pre úzkostné stavy ďalší koncert

NETKY.SK • 6 September 2016, 15:13 • 2 min
Anglický spevák Zayn zrušil pre úzkostné stavy ďalší koncert

BRATISLAVA - Anglický spevák Zayn zrušil koncert v Dubaji pre stavy úzkosti. Bývalý člen skupiny One Direction sa mal predstaviť 7. októbra v miestnej Autism Rocks Arene.

slovakia

left justify in out

Vo vyhlásení pre fanúšičky a fanúšikov 23-ročný interpret napísal, že sa snaží so svojím problémom bojovať, no stále sa necíti dostatočne sebavedomo, aby vystúpil naživo. "Cítim, že sa môj stav zlepšuje, no dnes som si uvedomil, že sa necítim dostatočne sebavedomo, aby som absolvoval naplánované vystúpenia," uviedol, pričom sa priaznivcom ospravedlnil. "Úprimne ma mrzí, že som vás sklamal. Verím, že sa čoskoro uvidíme," dodal rodák z Bradfordu.


Hudobník odvolal koncert pre úzkostné stavy aj v júni, keď sa mal predviesť na hudobnom podujatí Summertime Ball britského rádia Capital FM. O svojom rozhodnutí informoval krátko pred koncertom, pričom tak spravil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Svoj stav, ktorý vraj zažíva už niekoľko mesiacov, vtedy označil za najhoršie pocity úzkosti, s akými sa stretol počas hudobnej kariéry. "Trpím tou najväčšou úzkosťou za celú moju kariéru. Neviem, ako sa mám ospravedlniť, ale chcem byť úprimný ku všetkým, ktorí trpezlivo čakali na moje vystúpenie," priznal v júni.


Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Tento rok v marci ponúkol pod menom Zayn debutový sólový album Mind Of Mine.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona