Anglický rozhodca Clattenburg bude pracovať pre saudskoarabskú federáciu

NETKY.SK • 17 Február 2017, 08:30 • 2 min
Anglický rozhodca Clattenburg bude pracovať pre saudskoarabskú federáciu

LONDÝN - Popredný rozhodca Mark Clattenburg opúšťa anglickú Premier League, keď sa rozhodol prijať pracovnú ponuku futbalovej federácie Saudskej Arábie.

slovakia

left justify in out

Clattenburg je jedným z najznámejších arbitrov, v minulej sezóne rozhodoval tri veľké finále - EURO 2016, Ligu Majstrov a Pohár FA. "V Anglicku som strávil pekné roky, ale nastal čas, aby som sa posunul ďalej," napísal Clattenburg vo štvrtok na svoj Twitter.

 

Rozhodcovskú kariéru začal 41-ročný arbiter v Premier League v roku 2004, do zoznamu rozhodcov FIFA ho zaradili o dva roky neskôr. "Mark je talentovaný rozhodca, bol pre anglickú ligu veľkým prínosom. Veríme, že bude inšpiráciou pre všetkých budúcich futbalových rozhodcov," uviedol vo vyhlásení rozhodcovský orgán Premier League. "Chápeme, že je to pre Marka vzrušujúca príležitosť. Dokazuje to, že rozhodcovia z Anglicka patria medzi najlepších na svete," uvádza sa ďalej vo vyhlásení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona