Anglický klub ponúkol za Neymara €190 miliónov

NETKY.SK • 5 Február 2016, 18:54 • 2 min
Anglický klub ponúkol za Neymara €190 miliónov

BARCELONA – Otec útočníka FC Barcelona Neymara Jr., ktorý je zároveň aj jeho agentom, potvrdil, že v lete ponúkol istý anglický klub za jeho syna závratných €190 miliónov (£144 m). Brazílčan by sa stal najdrahším hráčom v histórii.

slovakia

left justify in out

Tým záhadným klubom bol prekvapujúco Manchester United, ktorý bol ochotný za barcelonskú hviezdu zaplatiť rekordných 190 miliónov eur (144 miliónov libier). Klub chcel aktivovať hráčovu uvoľňovaciu klauzulu v zmluve, ale klub aj Neymar lákavej ponuke odolali. Neymar Sr. očakáva, že jeho syn tak skoro katalánsky klub neopustí.
 

"Manchester United ponúkol za môjho syna €190 miliónov. On však má ešte dva roky platnú zmluvua všetci sa môžete upokojiť, keďže môj syn je tu šťastný," povedal Neymar Sr.
 

 

 

Počas letného prestupového obdobia minul United na nákup posíl viac ako £108 miliónov. Nákupy klub financoval z predaja hráčov, vrátane Ángela Di Maríu do francúzskeho PSG.
 

Neymar v tejto sezóne strelil už 21 gólov v 27 zápasoch vo všetkých súťažiach a dáva tým jasne najavo skvelú spoluprácu s tímovými spoluhráčmi Lionelom Messim a Luisom Suárezom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies