Anglický hotel sa môže pochváliť službou, akú inde nenájdete: Poslíčkov tu robia myši!

NETKY.SK • 31 December 2017, 12:00 • 2 min
Anglický hotel sa môže pochváliť službou, akú inde nenájdete: Poslíčkov tu robia myši!

Istý hotel vo Veľkej Británii láka zákazníkov veľmi svojsky...

slovakia

left justify in out

Keď vycestujeme a chceme sa ubytovať mimo svojho domova v nejakom hoteli, obvykle máme určité očakávania v súvislosti s istým štandardom. Minimálne vyžadujeme čistotu a žiadnych „spolubývajúcich“ v podobe nepríjemného hmyzu alebo myší. Avšak pre istý hotel vo Veľkej Británii myši vonkoncom nie sú neželaným javom, naopak, zamestnávajú ich.

 

Hotail Mousager je názov služby, ktorá je súčasťou marketingu tohto podniku. Je natoľko netradičná, že pravdepodobne na svete nemá obdobu. Personál hotela totiž okrem ľudí tvoria aj dve myši, ktoré zákazníkom ukazujú cestu do ich izieb.

 

Tieto myši však nie sú celkom obyčajné. Dostali výcvik, v rámci ktorého sa naučili reagovať na špecifický zvuk zvončeka. Na základe neho by hlodavec mal byť schopný presne identifikovať izbu, kam má hostí odprevadiť. Sú teda akýmisi „sprievodcami“ po chodbách.

 

Samozrejme, vedenie ubytovania sa zaviazalo, že bude prísne dohliadať na to, aby myši nepredstavovali pre ľudí žiadne nebezpečenstvo a rovnako tak žiadajú aj svojich hostí o ohľaduplnosť voči týmto malým pomocníkom.

 

Prečítajte si tiež FOTO Skupina umelcov vytvorila nevšedné podniky: Zákazníkmi sú tu myši!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies